Fredag

Idag spelar KISS på Stadion i Stockholm och gissa vem som ska gå?! Jag såklart! Ska bli så grymt kul! Hoppas bara man inte blir mosad av allt skrikande folk. Och på måndag släpps biljetterna till Coldplays konsert i höst!!

Nu ska jag försöka få ihop en kjol av lite tyg som jag dykandes (bokstavligt talat) lyckades gräva fram ur garderoben. Och jag har bränt mig. Inte bra. Och jag och Matte som hade tänkt bli pepparkaksbruna imorgon. Nu kommer jag förmodligen bli kräftröd istället.

Och nu börjar jag en massa meningar med och. Min svensklärare skulle inte bli glad...

Måndag och det är sommarlov!

Helgen har varit så nice! I fredags var det sista picknicken med klassen i Vitabergsparken. Sedan bar det av i höga klackar till Fredrik i LL4:s inflyttningsfest på Söder. Och ja, jag är bättre på att orientera än Matte. I lördags var det först grillning med Matte och mina föräldrar sen bar det av mot Re:publik - gratisfestivalen på Universitetet. Grymt kul, med galna människor och pumpande synthmusik.

Ni har väl förresten inte missat att coola Steph blev fotad av självaste Facehunter häromdan?
Titta (första bilden)!! Idag ska jag ut och shoppa så man blir lite sommar-coolish!


Sommarlov

Hade portföljgenomgång i skolan i tisdags. Det gick bra. Lärarna tyckte jag skulle slarva till mig. Allt är för ordnat. Haha, så typiskt mig. Efter VRG ni vet. Så himla skönt att det äntligen är sommarlov, fastän det inte känns som det. Ska bli härligt när det blir lite varmare och man kan bada och spela lite volleyboll på playan. Och bli brun. Är värsta blekfisen nu. Fast det är väl i och för sig de flesta.

Nu ska jag slappa för det är lov!!

När det bara blir för mycket

De två senaste veckorna har nog varit de mest intensiva i hela mitt liv. Har verkligen gjort mitt bästa och pressat mig själv så långt det bara har gått. Kanske lite för långt till och med. Som följd är jag helt slut i kroppen och orkar nästan inte med något. Känns som man bara vill sova och vila upp sig i några veckor. Vi har ju faktiskt sommarlov nu!!

Lite som hänt den senaste tiden:

- Kritik i skolan som gick väldigt bra för min del. Kan visa lite bilder på mitt projekt sen. 

- Avslutningsfest på skolan. Jag stod i baren och hjälpte till. Skitroligt.

- Slog en tegelsten i golvet några gånger på ritsalen så att det lossnade saker från taket på våningen under.

- Har fått sommarjobb. Samma som förra året.

- Sket i Tallinresan igår. Trots att den var betald och jag hade packat och allt. Känns skönt att få vila upp sig hemma istället.

- Har slagit nytt personligt rekord för hur länge man kan sova. Till klockan två blev det idag.

Så var det med det. Nu är det portföljarbete som gäller.


Finished

Jag är trött. Kritik idag och imorgon. Jag ska presentera imorn. Hoppas det går bra. Nu skriver jag hackigt. För trött för att binda ihop meningar. Skulle till en "stillsam" bar med bildvisning på Kammakargatan idag. Var så trött att jag såg gatan när vi letade efter den men följde efter alla andra och fattade att vi hade gått för långt efter typ tio minuter. Så är det på arkitekturskolan. Man är typ död sista veckan på ett projekt. Och extra död nu i slutet av året. Ska bli kul att åka till Tallin med klassen på söndag. Men mer om det nån gång när jag kan skriva långa meningar. Tror jag behöver sömn nu. Natti.


Debaser suger

Debaser suger. Jag säger bara det.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorry, måste avreagera mig. Ibland kan vissa personer bara bli för mycket. På dåligt humör. Måste ladda inför Johnossi. Vad kan göra en på bättre humör? Mat?

Lördag

Poets of the Fall i torsdags var grymma. Sångaren är så där underbart galen och skön vilket är så fruktansvärt kul att titta på. Plus att musiken var bra. Vi upptäckte även att uteserveringen på Debaser Slussen är hur mysig som helst! Jag vill provsitta en kokong! 

I plugget är produktionen och flitigheten uppskruvad till max. Alla sitter och stressar fram ritningar och modeller. Tur att deadlinen blev framflyttad en dag till onsdag. Vet inte hur jag skulle klara mig annars. Vet i och för sig inte ifall jag hinner nu heller, men ändå. Tänkte jobba i skolan hela dagen imorgon. 

Men idag är det lördag och vädret är helt underbart! Det som dagen bjuder på är:

1. Karnevalen
2. Ev picknik i Humlan
3. Grillning på Långholmen
4. Johnossi (!!!) på Debaser

Kunde inte planerat lördagen bättre! Ska bli helt underbart. Åhh, tänk vit klänning och sandaler. Och en massa fulla studenter som åker på sina fordon. Och en massa grillad mat. Och Sveriges bästa band. Årets bästa lördag!


A lot of musico in this inlägg

Sista veckan för P4 nu. Stressigt och listan för vad som ska göras är oändligt lång. Nästan. Har dock en del roliga saker nu i veckan. Poets of the Fall på torsdag och Johnossi på lördag. Ser så sjukt mycket fram emot dessa två. Speciellt Johnossi. Har ni hört deras nya platta? Rätt bra faktiskt, men första albumet är ändå bättre. Jag menar, vilken annan låt i världen kan slå Summerbreeze. Nej precis - ingen!

Funtar även på att åka med till Arvikafestivalen. Death Cab ska dit. Förutom dessa och några till känner jag inte till så många fler av de andra banden... har drygt en månad kvar att youtuba och lyssna! Men som Mattias sa idag: Man står och hoppar för att alla andra hoppar. Och sen har man lite svårt att hitta hem till sitt tält... (Fast då inte på grund av allt hoppande.) Visst låter det roligt?! Har nån tusen spänn att skänka till en snäll och för det mesta glad, fattig ambitiös student? Någon där ute?

Valborg?

Valborg var kul. Trots att vi stannade i Stockholm (alla coola hippa personer verkade fly till Uppis) blev det hur kul som helst. Först "grillning" i Humlan utan grill och käk. Jag som var heltaggad på att göra hajkbananer fick pga vädret istället göra dem i micron. De blev dock hellyckade! Tro det eller ej. Efter en massa häng och för hos olika människor bar det av till en skiva med Anna. Riktigt trevligt faktiskt. Helt enkelt en bra valborg.

Har nån förresten funderat på varför det heter Valborg? Val-borg, vaaaaaal borg. Val. Borg.