En hektisk tid i mitt liv

Bloggsuget den senaste tiden har inte riktigt legat på topp. Det händer så fruktansvärt mycket i mitt liv nu att jag knappt har tid att stanna upp och reflektera över var min tid försvinner. Skolan har börjat, första projektet är avslutat, jag har återupptagit kontakten med min vän Johanna, idag ska jag kanske få hennes jobb på Coffee House by George vid Odenplan (har inte riktigt bestämt mig för om jag vill ha det eller inte), min 20-årsdag börjar närma sig, var det någon som sa fest?, ikväll är det utgång med Katja som är ny i klassen och på måndag börjar konstveckan. Och då glömde jag ändå nämna Coldplay förra torsdagen som var riktigt grymma! Nog den bästa konserten jag varit på. Vi stod två meter ifrån dem när det hissades upp en scen på den högra flygeln (utstickaren till scenen) och de spelade nägra låtar där. Man kunde nästan känna lukten av deras svett. Underbart.




So much to do, so little time

Aningen bloggtrött? Kanske det, men framför allt är dygnet för kort. Mer "slapptid" skulle önskas. Sen jag började skolan för snart två veckor sedan har det inte blivit mycket egen tid. Och det går ju inte bättre att blogga när datorn är puckad och halvcrashar hela tiden. Otur med tanke på att vi nu i skolan håller på och lär oss hur man ritar hus i 3D-program. Ganska kul, men ack så knepigt. Iallafall för lilla mig som inte är så värst förtjust i datorer.

I helgen var det inflyttningsfest hos Cecilia från klassen. Det blev riktigt lyckat med ett drink-knytis! Rekommenderas. Och Eriks kaka gjorde succe. I varje fall i min mun. Måste få receptet Erik!