Utmaning

Jag har blivit utmanad...

Jag har blivit utmanad av
http://elentari.blogg.se/

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagen ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.

Slutligen väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Sex underliga/egendomliga saker om mig själv: 

♥ Jag har lätt för att gråta.

♥ Jag har aldrig varit i ett varmt/exotiskt land.

♥  Jag får blåmärken väldigt lätt och det tar väldigt lång tid innan de försvinner.

♥ När jag var liten tittade jag och min bror ofta på skräckfilmer, som Alien och Gremlings. Jag försäkrade att jag inte alls var rädd, men när vi skulle sova "såg" jag en massa monster. En gång slutade det med att pappa fick ta ett gevär och springa ut på ängen utanför huset och skjuta alla läskiga gremlings som jag "såg".  

♥ Jag har kronisk ledinflammation i vänster knä (dock har jag inte märkt av det på ca 10 år, så jag vet inte ifall det har "växt" bort, fast då är det ju inte kroniskt... hm...) 

♥ När jag gick på mellanstadiet, ställde jag upp i en karatetävling, där ungdomar från hela landet tävlade. När jag då för första gången skulle köra kumite (fighting) i en "riktig" tävling, blev jag diskad i första ronden, efter att ett av mina slag snuddade vid min motståndares ansikte och hon låtsades att det gjorde ont. Efter det blev jag skitförbannad och har aldrig ställt upp i kumite sedan dess. (Hatar orättvisa domare!)

De som jag utmanar är :

http://estelles.blogg.se/
http://junitjej.blogg.se/
http://tesans.webblogg.se/
http://fliickans.webblogg.se/
http://nataliestankar.blogg.se/
http://konke.blogg.se/

Kommentarer
Postat av: natalie

ska ta och göra det nu! Titta gärna in senare för att se vad jag skrev ! :)

Postat av: Tesan

antagen ;)

2007-05-10 @ 21:55:09
URL: http://tesans.webblogg.se
Postat av: Junitjej

Kul utmaning, men jag har redan gjort den en gång tidigare på min blogg. Vid ett senare tillfälle kanske jag gör den en gång till.

2007-05-11 @ 08:38:36
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Nanó

Inte har jag heller varit i ett varmt exotiskt land någonsin! Var nog första gången jag stötte på någon som inte heller varit i ett:D!

2007-05-18 @ 23:26:23
URL: http://nanoism.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback