Jag har sökt och sökt och sökt

På morgonen satt jag och blädrade igenom alla 13 sidor med sommarjobb i Stockholm på arbetsförmedlingens hemsida. Och faktiskt så hittade jag en hel del passande! Imorgon blir det väl att skicka mitt CV till de och sedan är det bara att hålla tummarna. Under dagen var jag ute på kort promenad med vovven, som för övrigt inte hade lust att gå. Däremot hade hon verkligen lust att äta kyckling till middag. Mumsie. Sa jag förresten att jag hittade ett par skor inne på Åhlens City igår, som såg precis likadana ut till modellen som de silvriga från Soft Grey som jag tycker är så fina? Modellen var iallafall precis likadan, men märket och färgerna var andra. Skorna tillverkas väl förmodligen någonstans i Asien och skickas ut till olika skoföretag som sedan ger sin finish och klistrar fast sitt eget märke. Jag ska nog prova de i min storlek och se ifall de passar. Om de nu gör det så kanske jag beställer de silvriga. Men bara kanske.  

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hopppas du får sommarjobb

Postat av: Linnea

Ah, jag håller också på att försöka hitta sommarjobb! Måste hitta nåt!

2007-03-25 @ 13:55:28
URL: http://linneasliv.webblogg.se
Postat av: Sanna

jaaa kul med ny topshop. i sthlm då :P jag bor i gbg, synd det :( men vi får kanske ny snart och om man har tur så kanske dem har alla söta skaer på topshop här i gbg också :D

2007-03-25 @ 14:10:22
URL: http://ylvamark.webblogg.se
Postat av: Samunia

Anonym: Det hoppas jag också=)
Linnea: Jag med!
Sanna: Ja, vi får väl hoppas;)

2007-03-26 @ 16:55:05
URL: http://samunia.blogg.se
Postat av: Cecilia

Varför inte köpa de från Åhlens? Många, inklusive mig själv, har haft stora problem med La radoute i vår. Långa leveranser, fel leveranser, felaktig information och felaktiga bilder.

2007-04-01 @ 17:02:22
URL: http://baffinbay.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback