Konke the photographer

När man sitter såhär på jobbet och inte har något vettigt att göra, har man ändå all tid i världen att surfa runt på nätet. Jag checkade in min brors fotografier på deviantart.com och fann några riktigt fina bilder. Titta till exempel in denna underbara svartvita bild på Ridy (uttalas Rajdi), dvs min vovve.

Hittade även
denna bild på mig... Måste man inte ha tillstånd från personen på bilden för att publicera bilder?! Iallafall och man ska vara snäll. Av denna anledning har inte jag frågat Konrad ifall jag får publicera hans bilder här, men jag tror inte att han har något emot det. Det är ju som sagt extra publicitet.


Kommentarer
Postat av: diana

så fin bild på ridy!

Postat av: toker

svar på kommentar;
det låter hur skoj som helst! men kan man inte åka in i varandra så att man skadar sig och sånt? xp det är riktigt skoj att åka två i samma ring också, speciellt om den man åker med är en aning tyngre för då flyger man åt alla håll och kanter :D HA DET BRA!

2007-07-02 @ 17:30:03
URL: http://alltkretsarkringoss.blogg.se
Postat av: Konke

Jag har visst frågat om lov och du godkände! Värre minne än mig ju.. :P

2007-07-12 @ 18:32:45
URL: http://konke.blogg.se
Postat av: the real konke.

wtf!d e ju jag som heter konke bland mina nära och kära! vad e du för en bedragare?! jag skäms över dig ush! du luktar väldigt illa!

2007-12-18 @ 13:51:30
URL: http://hotmale

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback