Walt Disney's Lilla Sjöjungfrun

Lilla Sjöjungfrun
Som sagt, jag älskar Disneyfilmer! Idag tittade jag på Lilla Sjöjungfrun som var en favorit när jag var liten. Den är så söt och rolig! Det roliga är att man märker en massa nya små detaljer varje gång man ser en film. Som nu till exempel, så märkte jag att måsen Mosart säger "1492" när Ariel och Blunder simmar upp till honom med en gaffel i början av filmen. År 1492 var året då Columbus upptäckte den lilla ön utanför Amerika. Jag undrar varför han just säger det... Själv har Mosart ju sitt lilla "hem" på en liten liten klippa mitt i havet. Något samband? Jaja, söt är den iallafall.

Kommentarer
Postat av: Emilia

Älskade Lilla sjöjungrun när jag var liten :)

Postat av: cissi

Den lilla sjöjunfrun var faktiskt min favorit som liten! Vi hade faktiskt rätt så många men det var den som jag gillade mest. Och min syster som är ett år äldre än jag älskar fortfarande disneyfilmer lika mycket i dagens läge.

2007-02-28 @ 13:28:21
URL: http://cissil.blogg.se
Postat av: Samunia

Emilia: Älskar den fortfarande!=)
Cissi: Vi har också ganska många Disney (ehm, typ alla) och den var en bland mina favoriter, som jag fortfarande gillar otroligt mycket. Jag kommer nog alltid ha det där speciella bandet med mina Disneyfilmer...

2007-02-28 @ 21:11:56
URL: http://samunia.blogg.se
Postat av: Jelly Bean

Jag älskar också teknade filmer, min favorit Disney film är 'Skönheten och Odjuren'. ;-)

2007-03-01 @ 09:00:53
URL: http://pussgurkan.blogg.se
Postat av: Samunia

Jelly Bean: Åh, den är också en favorit=)

2007-03-01 @ 16:44:28
URL: http://samunia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback